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≪醴泉のおいしいお召し上がり方≫

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≪醴泉のおいしいお召し上がり方≫

この度は、醴泉をお買い求め頂き、ありがとうございます。
このお酒のお召し上がり方を説明させて頂きます。
王冠を抜いて、すぐに飲まれますと、渋さ・苦さ・硬さを感じることがありますが、30 分
程たちますと、柔らかいお酒へと変化していきます。
醴泉は瓶燗火入れによる瓶詰後に、冷蔵倉庫(5℃)においてゆっくりと瓶内熟成させてい
ます。瓶内熟成の間に、瓶のヘッドスペース(瓶内空間)部分にお酒の揮発成分が濃縮され
た状態となり、お酒の部分は熟成しながら眠っているような状態だと考えられております。
そこで最高の状態でお召し上がり頂くために(眠ったお酒を起こし、味の膨らみ・立体感を
復元して頂くために)、
一度冠を抜き、再び王冠してから、ゆっくりと瓶を3回程、上下ひっくり返して頂き、10℃
以上になりますと、柔らかい膨らみのある味わいのお酒になります。
また、徳利などに移し替えして頂きますと、さらに効果的です。
是非ともこのお酒を楽しんで頂きますようお願い申し上げます。
玉泉堂酒造株式会社

 

The best way to drink醴泉≫                 

Thank you for choosing our
醴泉.
Here is the explanation of the best way to drink
醴泉.
If you drink
醴泉just after cracking open a bottle, you might feel tartness, bitterness and                
hardness for the taste.

So please
leave it for30 mins, then the taste will besofter.                               
After
醴泉is bottled andpasteurized, it isstoredinarefrigeratorat5and let it mature               
slowly.                                                                                                                                                 

During the matur
ingstage, the volatile component will beaccumulatedin thetop ofbottle                                       
nec
k.At this time, thecondition oftheSake ismatured andsleeping.                        
So,
when you will drink the Sake, please follow thestepsbelowfor drinking itin thebestway
possible
.
Afteropening and closingthe bottle,please turn it upsidedownslowly about 3 times.
The taste oftheSakewill be soft and rich after thetemperatureofitishigherthan 10℃.
You canexperiencemore better tasteif you useaTokkuri(Sake bottle).

We would be
delighted ifyoucouldenjoy our Sake.
Gyokusendou Shuzo